Google+ Edithsme: L'ànima de les pedres

19/5/12

L'ànima de les pedres



Mireu, el primer i més important que he après sobre el tema, és que ningú sap res. Que tothom vol dir la seva i que ningú s’aclareix. Amb la qual cosa acabaria aquí l’entrada si no fos perquè m’agradaria explicar-vos com és que he arribat a aquesta sorprenent conclusió. 
El primer problema va venir quan vaig intentar posar-li nom a aquest post. Lo de l’ànima ho tenia clar però.. de que? De les pedres ? Perquè si faig cas del diccionari són tan sols matèries naturals dures i sòlides. Dels minerals? Que segons el diccionari no tenen vida i per tant tampoc ànima. Dels cristalls? Que són materials durs i fràgils incolors i transparents. De les gemmes? Que són pedres precioses. Apa home! 
I s’ha quedat com “ l’ànima de les pedres”. Perquè si. Perquè a mi em dóna la gana 

El que em va animar una mica més, és que tothom coincideix en una mateixa cosa i és que està provat que l’ésser humà actua com un autèntic receptor i transmissor d ‘energia. I el fet que els cristalls actuïn de la mateixa manera fa pensar en la possibilitat d’un vincle o sintonia especial entre ells i nosaltres. Al·leluia! 

El segon problema va vindre quan vaig haver de triar les pedres. Perquè si després les havia d’inserir al vídeo, volia que foren les més representatives possible i aquí és quan realment em vaig adonar que ningú sap res de res. Que ningú s’aclareix i que tothom vol dir la seva. 

I és que pel que he vist, les pedres utilitzen un llenguatge molt senzill , però els intèrprets són tants i de tant diversa procedència que el missatge es perd entre tanta transcripció i tant dialecte. M’explico. 

Una mateixa pedra pot tenir molts significats i també pot representar moltes coses. Això depèn de com interpretis el seu missatge. De si l’interpretes a través de l’astrologia o de les relacions personals. A través de la salut o dels sentiments. Dels seus vincles amb els xacres o de la seva unió amb l’aura. El missatge també canvia segons on posis la pedra. De si te la poses al cos i en quina part. Del temps que la portis. De si la col·loques a casa teva o a casa la sogra. De si la portes a la feina per millorar las relacions o de si la utilitzes per a altres qüestions. També depèn de la cambra on la dipositis i de si la poses sota el coixí o a l’entrada sota l’estora. De si té llum o necessita foscor. Depèn doncs de tantes coses que definir l’ànima d’una pedra amb un sol mot és gairebé una quimera. 

El que està clar és que el missatge i per tant la simbologia de la pedra canvia en funció de molts factors. Incloent el color, la forma i per descomptat de si és un geoda o no. Doncs a les hores el missatge també dependrà d’on dirigeixis la punta ja que per exemple no és el mateix absorbir energia que alliberar-la. 

I sobretot , sobretot, el missatge dependrà de l’intèrpret que descodificarà el missatge. Perquè cadascun interpreta com vol l’assumpte. 

I posades així les coses m’ha passat com amb la simbologia de les flors , que he arribat a la conclusió que una mateixa pedra por representar moltes coses i que diferents pedres poden tenir el mateix significat. Amb la qual cosa, ja l’hem acabada de liar. 

Així doncs i vist el panorama us he fet un petit vídeo amb la simbologia d’algunes pedres que com en el cas de les flors si bé no serà del tot cert tampoc serà del tot desencertat.

                          

1 comentari:

  1. Pot ser que si. que tindríem que anar mes allar del significat que se li dona a cada pedra i connecta realment d´anima a anima per sentir tot Alló que ens esta donant ,

    m´agadat

    ResponElimina