Google+ Edithsme: Els catalans vam matar Jesucrist?

7/10/12

Els catalans vam matar Jesucrist?


A veure,
quan vaig anar a la manifestació de l’11 de setembre d'aquest any, ja sabia jo en veure la grandària d'aquella festa catalana que ens les hauríem de sentir de tots els colors.  I que per tant ens acusarien també de tots els mals de “la Patria”.
Ara bé,
que l’articulista del diari  “El Mundo”,  Juancho Armas Marcelo, ens acusi els catalans d'haver matat a Jesucrist i després jugar-nos la seva túnica als daus, supera amb escreix qualsevol expectativa.

I ara, què diran els bisbes que fa dos dies ens van acusar de desintegrar Espanya? Ens “excomulgaran”?
I els militars que volien aparcar el tancs davant de casa?  Ens acusaran d'assassinat?
Apa home!

De tota manera,  El diari “el Mundo” que és el que li ha publicat tal disbarat també es mereix una menció especial per no llegir abans els articles que han de publicar i en tot cas per haver llegit aquest en particular  i haver tingut les santes maneres de publicar-lo.
Amb il·lusió catalans! A esperar la propera!

Juancho Armas  (El Mundo)

“El anunciado mosaico lo exige: un partido de fútbol de dos equipos extraterrestres tendrá una lectura política. Hace tiempo que en Barcelona, como en el resto de España, la bolsa no suena. No hay dinero, pero el catalán desde los años de Pilatos sabe que los símbolos son capitales para el triunfo. Cito a Pilatos porque era el gobernador de Tarraco en tiempos de Cristo. El hombre, contra su voluntad, fue destinado por el Imperio a Judea (o Palestina, como ustedes quieran) y se llevó de Cataluña -también por orden del Imperio romano- su guardia pretoriana (de catalanes) y un par de legiones de leva obligatoria. Al recalar en Jerusalén, se encontró con aquel ser superior, Jesús, hijo de José, que decía ser Hijo de Dios y con el Sanedrín judío. Saquen conclusiones de quién o quiénes mató o mataron a Cristo. Y quien dio la lanzada final al costado del Maestro. Al final se jugaron la túnica de Jesús a los dados, en aquella película protagonizada por Victor Mature titulada exactamente La túnica sagrada. Más conclusiones: «La pela es la pela», aunque sea del Hijo de Dios, y el euro no iba a ser menos.”

1 comentari: