Google+ Edithsme: Felicitar l'any nou...

29/12/12

Felicitar l'any nou...


S'atansa la nit de cap d'any i com sempre haurem d'enviar un gavadal de missatges i també en rebrem una carretada. És per això que m'he passejat per la xarxa  intentant cercar alguna cosa que no estigués ja massa masegada per tal de felicitar-vos les festes i  la veritat és que no hi he trobat gaire cosa però per si de cas aquí us deixo el que he salvat de la crema.
  • Col·loca la mà dreta sobre la teva espatlla esquerra i la mà esquerra sobre la teva espatlla dreta. Acabes de rebre una abraçada a distància. Feliç Any Nou!
  • En aquestes dates volia enviar-te quelcom una mica graciós... increïble... tendre... sexy... dolç i molt entretingut. Però ho he intentat de totes les maneres i...,  no entro per la pantalla!!!. BON ANY 2013!!
  • Després de 365 dies et torno a recordar. Ets al meu mòbil, però no sé qui ets. Si em contestes, és que ho vam passar bé i en guardes un bon record. Així doncs... Feliç 2013! 
  • He vist la FELICITAT i m’ha dit que anava a casa teva. Li he demanat que passes a buscar també la SALUT i l’AMOR per tal de fer-te companyia.. Tracta'ls bé, que vénen de part meva. Feliç Any.
  • Avís a tota la població: el simulacre de pau i amor s’ha acabat! Guardeu els llagostins i el cava. Insulteu els convidats i disperseu-vos. Feliç Any Nou!
  • Si un gripau aplaudeix, és un geni però que canti i que llegeixi missatges… Caram!!!!! Et felicito. Bon any 2013!!!
  • Detingut l'alcalde de Betlem per requalificar el portal. Els Reis Mags estan implicats. El nen naixerà en un xalet i el Pare Noel es presenta com a fiscal. Bones festes i bon any 2013!
  • Com estem en època de crisi i cal estalviar, et desitjo un  Bon Nadal, un Feliç 2013, que et portin moltes coses els Reis i un feliç aniversari i ja parlarem... .per a l'any vinent.
  • Feliç Setmana Santa de part de l'associació d'Alzheimer i els nostres millors desitjos per al 2007.
  • Per als bons moments, Agraïment. Per als dolents, Esperança.. I sempre, sempre, il·lusió i amplies rialles. Això és el que et desitjo per al 2013.
  • Per aquest 2013 tan sols et desitjo dues coses: TOT i RES: Tot el que et faci feliç i Res que et faci patir. Feliç any nou!!!
  • Si aquesta nit o les properes, et posen en un sac... no passis pena!! És que aquest any t'he demanat per a Reis!! Feliç 2013!!
  • Quan vaig néixer, Déu em va deixar triar si tenir molt bona memòria o tenir molt d'èxit sexual, així que... bona revetlla de Sant Joan!
  • T'agrada que et palpin, que et freguin i que et facin suar? T’agrada sentir, l'alè alien a la teva pell, arribar al fons, pujar, baixar…? Doncs aquest 2013 ... Utilitza el transport públic! Feliç  any!!
  • El més important no és el que sentim, sinó el que fem moguts per aquests sentiments! I és per això que sé segur que aquest any 2013 que avui comença serà meravellós per a tu.
  • La veritable profecia dels Mayas és que no maya  tocado la loteria, que no maya ido de vacances, que maya dado pel cul el govern. Que el meu cap no maya apujat el sou, i que avui maya vist més vell al mirall. Tot i això,  el més gran ha estat que maya acordat de tu per desitjar-te el millor i dir-te que s’ha acabat el calendari Maya i avui comença el calendari Moya! Així que a partir d'ara  fes el que et doni la gana  i prosperitat per aquest nou any que comença!

Feliç 2013!!!


frases nadal i any 2013 i 2014 

  Frases de Nadal i Any 2017

155 frases Nadal i Any 2018  100 frases nadal i any 2019

125 frases nadal i any nou 2020
 




------------------------------------------------------

70 frases d'amor              130 frases amor

     

 330 frases més boniques

440 frases més boniques 550 frases boniques 660 frases més boniques

 frases per a les dones

  

frases democracia i llibertat  770 frases més boniques

880 frases més boniques  90 frases de mort

Frases aniversari  Frases pares 

frases tristes amor  300 frases amor

400 frases amor  225 frases amics i amistat

frases positives per motivar  900 frases més boniques

250 frases dones  500 frases amor

150 frases mare  125 frases independència, justícia i llibertat

100 frases esperança  Les mil frases més boniques

100 frases sobre la COVID-19


  


2 comentaris:



  1. m'ha encantat. un descans a la política crec que ens va bé a tots i és un bon començament per a aquest any 2013. felicitats

    ResponElimina
  2. crec que la nostra admiració per aquestes cites, té molt a veure pel que no tenim, i ens agradaria tenir, no creus?.

    ResponElimina