Google+ Edithsme: La música es sens dubte el llenguatge més bonic d'aquest boig món

27/7/14

La música es sens dubte el llenguatge més bonic d'aquest boig món

Graffiti: Quak
Diem que la música és l'art de la generació, manipulació i combinació dels sons, a la recerca de la bellesa i l'expressió d'emocions, per tal de produir missatges a través de la combinació d'aquests sons i dels silencis en el temps.

Deixant de banda el seu caràcter efímer pel sol fet que només existeix veritablement en el moment en què sona, també cobra importància el seu caràcter perdurable en el temps i el seu paper com a creadora de consciència de grup i d'identitats col•lectives.

Tanmateix la música és molt més que això. Ja ho crec que si! La música és un llenguatge universal en si mateix dotat d'una capacitat de comunicació tan gran que és capaç d'aglutinar tota mena de consciències i de trets culturals ben diferenciats.  La música no entén de gèneres, de classes socials, de color de  pell, ni d’orientacions sexuals. És una forma d'expressió en si mateixa que es nodreix dels adjectius que en un moment donat li volem atorgar; tristesa, alegria, enyorança , melangia....

I per què dic això? Doncs perquè poques vegades passa però de tant en tant, molt de tant en tant arriba a les nostres mans alguna joia que després de jeure amagada en algun calaix oblidat, apareix sobtadament i reafirma la teva idea també oblidada sovint al mateix calaix que la gent de tant en tant, molt de tant en tant...té un ànima gran.

No us perdeu aquest vídeo! I després... que aixequi la mà el que estigui d'acord amb mi i consideri que la música és el llenguatge universal més bonic que hi ha en aquest boig món.




1 comentari:

  1. Precios,,!
    I una imatge val mes que 1000 paraules !

    ResponElimina