Google+ Edithsme: de febrer 2014

25/2/14

Un altre món és possible? Un video rus ho deixa entreveure

De tant en tant, i només de tant en tant existeixen persones, situacions o coses  en aquesta vida que et fan pensar que un altre món és possible, que les coses es poden fer d'una altra manera, que la gent és bona si es presten les circumstàncies, que no tot està perdut si creiem en nosaltres mateixos, que podem viatjar tots junts sense necessitat  de barallar-nos i que l'important no és quant fem, sinó quant amor, quanta honestedat i quanta fe hi posem en cadascun dels nostres actes.

17/2/14

El TC està dividit pel que fa a la declaració sobiranista?

Llegeixo a l'Ara.cat que el Tribunal Constitucional està dividit pel que fa declarar il·legal la declaració de sobirania que va ratificar el Parlament català perquè alguns consideren que podria tenir valor jurídic i altres no. Apa i Ole! 
Que més els donarà!  El fet és que ja està fet i per més que els magistrats li donin voltes a l'assumpte i el  ministre Wert s'entesti a esborrar certes parts de la nostra història en els seus llibres de text, la declaració ja és cosa feta. Per això es diu declaració, caram!  Perquè ha estat declarada. Dic jo.

De fet és curiós l’assumpte. Els magistrats conservadors són partidaris de declarar-la inconstitucional, perquè consideren que podria tenir valor jurídic i en canvi els progressistes creuen que el debat sobre aquesta qüestió hauria de ser polític i no jurídic. Dic jo que hauran estudiat en diferents universitats i és per això que tenen punts de vista tan dispars.

7/2/14

"Et deixe", al·legoria d'un director madrileny que expressa l'inexpressable sobre Catalunya-Espanya

Després de veure el curt, et deixe, d’Ángel Puado, un Madrileny, llicenciat en econòmiques, establert a Alacant i que treballa de bibliotecari, el primer que m’ha vingut el cap és la imatge del meu cosí Juan, un manyo cazurron i bonàs que no deixa de repetir-me que, los catalanes somos idiotas con todo eso del independentismo. Para que cojones quereis irós? Donde vais a estar mejor? I mentre vinga a menjar gambes.  Mira que sois raros los catalanes i pesados ...però majos, eso si, majos.