Google+ Edithsme: de setembre 2014

30/9/14

La consulta ha estat suspesa i avui estic trista

Avui estic trista, si senyors, molt trista, i és que en certa manera penso que avui la democràcia en aquest país ha perdut la batalla.

El que hauria d'haver estat des d'un principi un problema de vertadera voluntat política dins d'un marc profundament democràtic s'ha convertit des de fa poques hores en una pantomima de mal gust, futur incert i conseqüències impredictibles.

La consulta ha estat suspesa, la llei de consultes, les actuacions i les preparacions vinculades a ella també. I tot això en menys de 7 hores, en una sentència exprés poques vegades vista en la jurisprudència de qualsevol país democràtic,  i tot arranjat a consciència pels que governen i pel mateix tribunal que anys enrere ja ens va tombar l'Estatut que havíem votat entre tots.

16/9/14

La Diada vista amb perspectiva

Vist amb la perspectiva que em donen els cinc dies que han passat des de la Diada i esmorteïda la ressaca de la multitudinària festa catalana, on tot s'ha de dir, m'ho vaig passar de conya, és hora de fer un petit balanç  i matisar tal fet amb unes quantes reflexions i pinzellades  

Primer de tot cal dir que em sento terriblement orgullosa i honorada d'aquest, el meu gran petit país i de la petita gran gent que l'habita. Per la seva manera de fer les coses, pel seu tarannà amable i conciliador amb la vida, per les seves rialles, per la seva tolerància i la seva alegria. Per la seva maduresa com a poble i la seva visió optimista de la vida. Per creure en quimeres i caminar milles.

6/9/14

Aznar parlava català en la intimitat i Rajoy tuiteja en àrab a la xarxa

De tant en tant, molt de tant en tant  i perquè no es digui que sempre em fico amb els mateixos, faig un acte de constricció personal  i decideixo que ja n'hi ha prou de parlar sobre els xiquets del PP, però caram! Per més que m'esforço no en fan una de bona i m'ho serveixen en safata de plata!

A veure, deixant de banda l'estelada que va ser robada de matinada i amb traïdoria, a Vilobí d’Onyar, per “suposadament” uns quatre o cinc  agents camuflats de la Guàrdia civil i que pel que es veu, devien d'estar avorrits, i que “suposadament” tampoc tindran res a veure amb els del PP, o potser si, ves a saber, i deixant de banda també l'estupidesa i el poc tacte de l'ambaixada espanyola a Holanda que ha vetat la presentació del llibre 'Victus', que l'autor Albert Sánchez Piñol havia de fer a l'Institut Cervantes d'Utrecht per por que “es polititzés l'assumpte”, i deixant de banda per tercera vegada les poc afortunades declaracions del cap de gabinet del president del govern espanyol, Jorge Moragas, que ha qualificat aquest llibre de  "llibre manipulador de la història" tot i que el mateix president Mariano Rajoy va llegir la novel·la fa dos anys i  va explicitar que “era un llibre amb el que va gaudir”, ara va i els xiquets del PP ens regalen una altra perla.

3/9/14

130 frases d'amor i 4 poemes per dir t'estimo

  • Digues amor,  per què te'n vas? Pel que sóc o pel que mai vaig ser?-Edithsme-
  • L'al·lucinogen més potent del planeta es diu amor,  ens fa veure i escoltar coses que no existeixen.-Paulo Coelho-
  • Sempre m'estimaràs perquè jo represento per a tu, tots els pecats que mai has tingut el coratge de cometre. -Oscar Wilde-
  • Quin bon insomni si em desvetllo sobre el teu cos. –Mario Benedetti-
  • Potser no vaig ser el que tu volies ni tampoc el que necessitaves, però una cosa sé del cert; vaig ser més del que et mereixies. –Edithsme-
  • Has d'estimar de tal manera que la persona que estimis se senti lliure. -Thich Nhat Hanh-
  • T'estimo en tots els temps i modes del verb.
  • Quan la meva veu calli amb la mort, el meu cor et continuarà parlant d'amor. -Rabindranath Tagore-