Google+ Edithsme: de gener 2015

26/1/15

Dansa en contra de la violència a la dona

De tant en tant, molt de tant en tant, arriba a les meves mans algun vídeo que per una raó o una altra m'acaricia l'ànima. 

De tant en tant, molt de tant en tant, em decideixo a publicar-ho perquè crec pot aportar alguna cosa bona a aquest boig món que tan sovint ens plora.


Aquest vídeo és un d'aquests casos estranys i especials. 

"Cada vegada que una dona fa un pas endavant, tota la resta avança."


7/1/15

L'exèrcit espanyol vol instal·lar un nou museu militar a Barcelona?

Apa, ja se m'ha tornat a ennuegar el croissant mentre esmorzava llegint a "la Vanguardia" que l'inspector general de l'Exèrcit espanyol, Ricardo Álvarez-Espejo ha anunciat durant la celebració de la Pasqua Militar a Barcelona que té la intenció d'instal·lar un Museu Militar a casa nostra perquè “els catalans puguin contemplar la contribució de Catalunya a la història militar espanyola” .

Apa i Ole!

Home, home, home senyor Inspector general, vol dir vostè que fa falta? Ja entenc que els faci il·lusió això de portar totes les seves armes a Barcelona, però triar  el Castell de Montjuïc per això? Personalment no crec que sigui una bona idea. Potser caldria recordar-li que aquesta ubicació segueix sent un punt conflictiu i ple de records negres per a molts de nosaltres.